MİNECRAFT POCKET EDİTİON V0.17.0.1 FULL APK



Minecraft Pocket Edition v0.17.0.1 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü MOJANG stüdyosunun üstlendiği başta bilgisayar olmak üzere bir çok platformda adından sıkça söz ettiren mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter ile gene tamamı küplerden oluşmuş 

oyun evreni içinde hayatta kalmaya çalışmak veya yapı malzemelerini kullanarak kendi hayal dünyanızı inşa etmektir. Bildiğiniz üzere düzenli olarak gelen güncellemeler ile bilgisayar ortamında oynadığımız Minecraft’a yaklaşmaya başladık. Minecraft Pocket Edition v0.17.0.1 sürümünde 0.17 betasına giriş 

yapıldı buda demek oluyor ki sık sık güncellemeler gelecek… Oyuna giriş yaptığımda işin açığı farklı bir şey göremedim ancak Eye of Ender ve Ender Pearl eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 14.99TL’dir, 1.652.000’den fazla indirilmiştir.





KURULUMU

Minecraft Pocket Edition v0.17.0.1 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tüm premium skinler yani kıyafetler kullanıma açıktır.
Ücretli Texture Pack paketleri kullanıma açıktır.
ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.
Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.
UYARI : APK dosyasında premium kıyafetleri kullanabilmek için düzenleme yapıldığından dolayı Realm kısmına üyelik giriş yapamazsınız.
Düzenleme yapılmamış saf APK dosyası : İNDİR – bazı cihazlarda ayrıştırma hatası verebilir ve skinler kapalıdır Realm kısmı çalışmaktadır.
Durduruldu hatası alan Intel cihazlar için özel APK (x86) dosyası : İNDİR
UYARI : oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.
UYARI : minecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.



Dosya Alıntısı: http://androidoyun.club/

0 yorum