Call of Duty: Infinite Warfare [RELOADED] - FULL Torrent İndir - Sende İndir


Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş, Activision tarafından ise yayımcılığı yapılmış birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Call of Duty serisinin 13. oyunudur. Oyunun çıkış tarihi 4 Kasım 2016' dır.
Oyun uzayda (Güneş Sistemi) geçmektedir ve yer çekimi olmayan ortamlar vardır. Karakterler gelişmiş zırhlarla donatılmışlardır, yer çekimsiz ortamda kanca fırlatarak veya jetpack kullanarak hareket edilebilir ve aynı zamanda hook ile düşman öldürmek mümkündür. Belirli bir sınıra kadar bağımsız bir şekilde uzay gemisi kullanılabilir ve savaşılabilir. Bu mükemmel Oyunu Oynamak İçin Sadece torrentle indir butonuna tıklaman yeterli.

Boyut: 63GB

Crack: İçerisinde Mevcut


İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit veya daha yenisi (Sadece 64 Bit) 
İşlemci: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz 
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Hard disk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 70 GB olarak belirtiliyor.
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB 
Not: Oyun sadece 64 bit işletim sistemlerinde ve Dx 11 destekli ekran kartlarında çalışmaktadır.


Oyun İçi Görüntüler










İndirmek İçin Butona Tıkla Ve gelen sayfadaki reklamı geçmek için sağ üst koşedeki sayaçı bekle ardından reklam geç de. Ve ardından çıkan yere şifreyi yaz.

Kurulum: arkadaşlar bu oyunu açmak için crack ı bir dosya yapın sonra onu kopyalayın daha sonra farenin sağ yerine tıklayın sonra orada dosya konumunu aç diyor ona tıklayın daha sonra kopyaladığınız crack ı oraya yapıştırın sonra kapatın.İyi oyunlar


ŞİFRE: www.sendeindir.tk



0 yorum