YouTube MP3 Dönüştürücü İndir - Sende İndir


Free YouTube To MP3 Converter, YouTube sitesinde bulunan videoları ve müzikleri, MP3 formatına dönüştürüp indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır. Sadece bun alanda geliştirilen bir program olduğu için, son derece basit bir kullanıma sahiptir. Program üzerinde yer alan “Yapıştır” ve “İndir” butonlarını kullanarak, url adresini kopyaladığınız videoyu kolayca panoya yapıştırıp MP3 formatında indirebilirsiniz.
Bu noktada “Otomatik İndirme” özelliğini aktif ederseniz, her url adresi için teker teker indir butonuna basmanıza gerek kalmadan, otomatik olarak indirme işlemlerini başlatabilirsiniz.. Aynı zamanda “Listeyi Aç” seçeneğiyle de, daha önceden hazırladığınız bir YouTube url adresi listesi varsa, bu listeyi otomatik olarak panoya çekip indirme işlemlerini başlatarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.
İndirdiğiniz dosyaları, orijinal YouTube başlığı, indirilme tarihi veya çözünürlük standartlarına göre otomatik olarak isimlendirebilirsiniz. Ayrıca, gelişmiş ayarlardan “Tamamlandığında Bilgisayarı Kapat” seçeneğini aktif ederek, programı işlemleri tamamladıktan sonra bilgisayarınızı otomatik olarak kapatacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Bir diğer konu ise dosya formatları ve kaliteleri. Farklı birçok formatta dosya indirme şansına sahipsiniz. Bu dosya formatlarına ve kalite durumlarına bir göz atalım;
  •  MP3 (Orijinal Kalite)
  •  FLAC (Orijinal Kalite)
  •  M4A (Orijinal Kalite)
  •  AAC (Orijinal Kalite)
  •  OGG (Orijinal Kalite)
  •  WAV (Orijinal Kalite)








Program Adı : Free YouTube To MP3 Converter
Program Dili : Türkçe
Program Türü : İndirme Yöneticisi
Program Sürümü : v4.1.50.525
İşletim Sistemi : Windows 7
Platform : PC
Crack : Gerektirmiyor
Dosya Türü : Exe
Dosya Boyutu : 32.7 MB



0 yorum